Publicador de continguts

Biografia Marcos Cañabate Figuerola

Va néixer a Palma el juny de 1978. És veí de Son Sardina.

És llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears, especialista en Dret d'Empresa i màster en Advocacia.

Compta amb una experiència de més de 15 anys en el sector de l'associacionisme empresarial, bé a l'àrea jurídica de defensa d'interessos dels empresaris associats a títol particular, bé a l'àrea de col·lectius amb funcions de representació institucional.

Ha estat secretari gerent de diverses patronals: Asociación de Empresas Náuticas, Tejares, associacions del sector del metall, Gremi d'Oficis Artesans i Artistes... L'any 2016 va ser nomenat director gerent de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca. 

Com a representant de PIMEM i també de la Confederació PIMEB, ha participat a diverses meses i submeses de representació. Ha estat vocal del Consell Econòmic i Social, membre del Consell Assessor d'Energia, Consell d'Indústria, etc.

En aquesta darrera etapa en la direcció de PIMEM ha estat responsable de la modernització de l'organització, fomentant l'adhesió i la constitució de noves associacions professionals (Asociación Balear de Corredores de Seguros o RESTAURACIÓN PIMEM) i incrementant la seva massa social.

Data darrera modificació: 2 de maig de 2023