Publicador de continguts

Biografia Noemí Garcies Artigues

Va néixer a Palma l'any 1980.

És llicenciada en Biologia i en Bioquímica a la Universitat de les Illes Balears. Té un màster en Comunicació, màster oficial europeu per la mateixa universitat. La seva experiència professional és multidisciplinària: la comunicació, la música i les arts escèniques, l'àmbit científic o sanitari i la docència.

Ha cursat estudis de doblatge i musicals, amb un disc publicat amb la formació Gran Sol (editat per Primeros Pasitos, 2012), resultat del Premi SonoPalma 2010 atorgat per l'Ajuntament de Palma. Té experiència en la direcció musical de muntatges de teatre (Hamlet party - Jardí desolat, 2014) i direcció artística de produccions audiovisuals.

Compta amb una trajectòria professional als mitjans de comunicació balears des del 2002. Ha dirigit i presentat 1.020 edicions del magazín de ràdio cultural, de divulgació i entreteniment Tassa i mitja a IB3 Ràdio (2007-2013). Ha fet de guionista, productora i presentadora, així com retransmissions en directe, locucions i doblatges per a diferents projectes televisius, reportatges i documentals per a IB3 Televisió, així com per a Canal4 i M7 (Nova Televisió). També ha produït i presentat diferents projectes de ràdio a Ona Mallorca, Ultima Hora Punto Radio i Som Ràdio, i ha desenvolupat tasques de responsable de comunicació al Clúster de Biotecnologia i Biomedicina de les Balears (BIOIB).

També formada en el camp de la docència (Certificat d'Aptitud Pedagògica, CAP), ha exercit de professora interina de secundària i formació professional per a la Conselleria d'Educació del Govern de les Illes Balears, i de formadora de treballadors d'institucions municipals per a persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Coordinadora de Cultura, Patrimoni i Memòria Històrica

Declaració d'activitats.

Declaració de béns.

Renúncia al seu càrrec en data 31 d'agost de 2017 (Junta de Govern 06/09/2017)

Data darrera modificació: 13 d’octubre de 2023