Publicador de continguts

Biografia Montserrat Amat Ortega

Va néixer a Palma el 2 de juliol de 1972.

Casada i amb dos fills.

Llicenciada en dret per la Universitat de Salamanca el 1995 i màster en Formació de directius per la Universitat de Salamanca; àrea d'assegurances de la Fundación Mapfre, anys 2002-2003, amb projecte final de màster "Gestión Integral Telefónica-Only One Call".

Ha desenvolupat la seva carrera professional com a hostessa de congressos i enquestadora; passant a despatx de procurador; gestora de reclamacions al Departament de Reclamacions de l'empresa Iberostar; professora a l'empresa GOE (Grupo de Orientación Empresarial) per a la formació d'opositors a la funció pública; gestora/consultora al Departament Jurídic de Sinistres d'Automòbils de l'empresa Mapfre, dedicada a l'activitat d'assegurances (2001-2007); oficial de notaria (2007-2012); gerent d'Asociación Cívica, els objectius de la qual són la defensa dels drets i llibertats dels habitants de les Balears, i de la cultura balear. Reconvertida el 2010 en fundació privada d'àmbit nacional, amb seu central a Palma, la dita tasca va ser realitzada sense retribució econòmica (2009-2014); en l'actualitat, i des del 2010, exerceix l'advocacia en un despatx professional amb seu a Palma.

Fundadora de VOX Baleares l'any 2014.

Voluntària a Oxfam Intermón en tasques de voluntariat i ajuda en les diferents acciones duites a terme per aquesta ONG a les diferents campanyes desenvolupades a nivell nacional (1995-2000).

Aficionada a l'esport, campiona de les Balears de gimnàstica rítmica i primera gimnasta de les Balears que es va classificar per a un campionat d'Espanya.

Aficionada també a la lectura i al cinema.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023