Publicador de continguts

Biografia José Juan Alcover Pons

Va néixer a Palma el 12 de juliol de 1967.

Va estudiar EGB al Col·legi Pius XII i al públic de Gènova, i va iniciar el batxillerat a l'IES Antoni Maura, encara que no el va acabar. En aquests anys va aconseguir el títol de solfeig i fins a tercer de piano al Conservatori de Música i Dansa. El 1990 es va iniciar en el món de la comunicació, realitzant un curs especialitzat de locució radiofònica (385 hores), organitzat per l'Instituto Nacional de Empleo i l'Ajuntament de Calvià. En aquests anys 90 va realitzar també diferents cursos, com els de "Locució radiofònica" o "Els joves davant la televisió, claus i pràctiques" a l'Escola Internacional de Joventut a Cabueñes (Gijón-Astúries). I en el Màster de Comunicació UIB-GESA, el 1996, va realitzar també el "Curs avançat de comunicació".

La seva experiència laboral en comunicació s'inicia a partir de 1990. Durant aquesta dècada realitza funcions de locutor de ràdio a diferents emissores de Balears (Ràdio Calvià, Alcúdia Ràdio, M-Ràdio (Muro), Ràdio4 de RNE, Radio Amanecer o COPE). El 1992 és soci fundador de l'empresa Ràdio Gestió, dedicada a la implantació i gestió d'emissores de ràdio municipals i als cursos de formació de locució radiofònica. En aquesta empresa ocuparà les responsabilitats de cap d'estudis fins al 1994 i director gerent fins al 1995.

A partir del 2001 ocuparà càrrecs de responsabilitat en diferents institucions, com a director de comunicació a l'Ajuntament de Calvià el 2001 i a la Delegació del Govern d'Espanya el 2007. Després, com a coordinador executiu a l'empresa del Govern responsable de la transició de la televisió analògica a la digital, Multimèdia de les Illes Balears, i ja el 2015 com a responsable de comunicació a l'Empresa Municipal de Transports (EMT-Palma). També va ser entre 2008 i 2012 membre i portaveu de grup de consellers al Consell d'Administració d'IB3 (Ràdio Televisió de les Illes Balears RTVIB).

A més de tot això, té competències en disseny gràfic, maquetació, edició de vídeo i disseny web.

És un enamorat del cinema, la música i la pintura, però la seva afició més cercada és sempre la de viatjar.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació: 13 d’octubre de 2023