Publicador de continguts

Biografia Joan Ferrer Ripoll

Va néixer a Palma el 1977. Ha viscut sempre en aquesta ciutat, primer a Son Canals i, des de fa quinze anys, a Canamunt - la Gerreria.

És diplomat en Turisme (2000), llicenciat en Història de l'Art (2010) i màster en Formació del Professorat (2012) per la Universitat de les Illes Balears.

Als denou anys comença la seva tasca professional en el món del turisme i des de 2002 fins al 2015 ocupa el càrrec de cap d'Administració de la Fundació per al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears, del Patronat de la qual ha exercit la secretaria durant dos anys.

Participa activament en diversos moviments associatius de Palma alhora que escriu textos d'opinió per a publicacions digitals sobre la ciutat com a ens en construcció i sobre l'ús de l'espai públic. Com a membre de Biciutat, entitat sense ànim de lucre que promou l'ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible a la ciutat de Palma, ha exercit també de portaveu d'aquesta associació.

Ingressa al PSIB-PSOE l'any 2012 i des de juny de 2013 és el secretari d'Organització de l'Agrupació Socialista de Palma-Llevant. Dins el partit ha participat també als grups de treball de LGTBI, Laïcisme i Sectorial d'Educació.

Considerant la formació contínua com a essencial per a fomentar el coneixement i el pensament crític en l'individu, ha assistit a nombrosos cursos i seminaris relacionats amb les seves titulacions i els seus interessos, com ara la música, les arts visuals i els idiomes. Tot plegat fa que segueixi de prop les manifestacions culturals, polítiques i socials urbanes, especialment les que es donen a Palma.

Foto Joan Ferrer

Data darrera modificació: 13 d’octubre de 2023