Publicador de continguts

Biografia Gabriel Horrach Estarellas

Va néixer a Palma l'any 1977.

És arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, màster en Projecció Urbanística per la FPC i màster oficial d'investigació en Urbanisme per la UPC. Doctorat en Urbanisme en curs, ha combinat el camp de la investigació en urbanisme amb la posada en pràctica de plans i projectes a l'àmbit municipal i supramunicipal.

Va col·laborar entre els anys 1999 i 2003 amb B.A.U., S.L. Arquitectura i Urbanisme desenvolupant diversos plans i concursos de nova centralitat i de transformació urbana a l'àmbit nacional i internacional. Entre el 2003 i 2004 treballà al Departament de Serveis de l'Espai Públic de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, en la fase II del passeig Marítim de Castelldefels. Entre el 2004 i el 2007 treballà com a cofundador i tècnic de planejament de l'Oficina de Planejament Territorial del Departament d'Urbanisme i Habitatge de Gavà, on desenvolupà les noves estratègies de creixement i transformació del municipi a partir del planejament derivat. Actualment té la seva plaça com a arquitecte municipal al Servei de Planejament de l'Ajuntament de Calvià, on du a terme la revisió del Pla general d'ordenació urbana.

A banda de la seva experiència professional, també ha participat al camp de la investigació i de la docència com a professor del Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori, així com de l'European Postgraduate Master in Urbanism de la UPC, juntament amb les escoles d'arquitectura de Venècia, Delft i Lovaina. Entre els anys 2010 i 2013 va ser coordinador adjunt del Grup de Recerca en Urbanisme del Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori (DUOT-UPC). És codirector de la Revista Iberoamericana de Urbanismo i membre editorial d'altres publicacions especialitzades en urbanisme.

Director general, Director tècnic i Subgerent de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne.

Declaració d'activitats.

Declaració de béns.

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023