Publicador de continguts

Biografia Antoni Martín Martínez

Va néixer a València el 1969. Divorciat i pare d'una filla.

És llicenciat en Psicologia per la Universitat de València Estudi General (UV).
Especialista universitari en cooperació al desenvolupament per la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Les seves llengües natives són el castellà i el català, acredita un alt nivell d'anglès i té nocions d'alemany, francès i italià.

Ha treballat durant vint-i-cinc anys en diverses institucions educatives dedicant-se a funcions d'orientació acadèmica i professional, desenvolupament de programes educatius dirigits a alumnat amb necessitats educatives especials, coordinació de projectes europeus i docència en diverses assignatures humanístiques, científiques i tecnològiques en educació secundària obligatòria i batxillerat.

Posseeix una àmplia experiència en el món del voluntariat i ha participat en diversos programes d'oci educatiu desenvolupats pel Moviment Escolta de València, així com programes d'intervenció sociosanitària en l'ONG Médicos del Mundo i de cooperació al desenvolupament amb la Colectiva de Mujeres de Masaya (Nicaragua).

Ha practicat tennis i paddle, té una especial debilitat per la pràctica de l'esport en contacte amb la naturalesa, practica senderisme i barranquisme i és un apassionat de l'esquí i de la vela lleugera.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Declaració d'Activitats (modificació 2020)
Declaració de Béns (modificació 2020)

Data darrera modificació: 2 de maig de 2023