Publicador de continguts


PalmaActiva ha organitzat 10 jornades de selecció en les quals s’han realitzat gairebé 300 entrevistes de feina


20 de juny de 2024

Palma, 19 de juny de 2024.- PalmaActiva ha organitzat durant els mesos d’abril, maig i juny 10 jornades de selecció de personal en les quals gairebé 300 persones han pogut realitzar entrevistes. Aquesta setmana ha tingut lloc una jornada per a l’empresa WHSmith, que cercava supervisors de tenda i assistents de venda i a la qual han acudit una vintena de persones.

Les companyies amb les quals s’han realitzat aquestes jornades de selecció són: Centauro Rent a Car, Four Seasons-Hotel Formentor, OK Mobility, Universal Beach Hotels, Burger King, Hoteles Summum/La Greppia, JS Hotels, MLL Hotels, Starbucks i WHSmith. Aquestes empreses oferien més de 400 llocs de feina.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que necessiten personal.

Durant aquestes jornades de selecció, PalmaActiva dona suport a les empreses en totes les fases del procés: donant difusió en xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per a realitzar les entrevistes.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç i Autònoms, afirma: “Amb aquestes jornades de selecció i amb el Mes de l’Ocupació i l’Agència de Col·locació, des de PalmaActiva oferim una intermediació laboral gratuïta i àgil per a cobrir les necessitats de personal de les empreses que necessiten contractar personal”.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/

Data darrera modificació: 20 de juny de 2024