Publicador de continguts


PalmaActiva ha format 19 alumnes en el certificat de professionalitat nivell 2 de Serveis de Bar i Cafeteria, gràcies a la convocatòria de subvencions “SOIB formació CP per a persones desocupades 2022-2025”


2 de maig de 2024

Amb aquesta formació finançada pel SOIB i que executa PalmaActiva s’ofereix una qualificació que demanda el mercat de treball de la ciutat de Palma

Palma, 2 de maig de 2024.- PalmaActiva ha format 19 alumnes en el certificat de professionalitat de nivell 2 de Serveis de Bar i Cafeteria, gràcies a la convocatòria de subvencions “SOIB formació CP per a persones desocupades 2022-2025”.

Aquesta formació s’ha realitzat entre el 25 d’octubre de 2023 i el 30 d’abril de 2024 i ha constat de 640 hores.

Els 5 alumnes que han completat tots els mòduls formatius estan fent les pràctiques a l’hotel Innside Palma Bosque Meliá, a l’hotel Meliá Palma Marina, a l’hotel Glòria de Sant Jaume i a Ca’n Joan de S’Aigo.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, afirma: “La col·laboració publicoprivada és fonamental per a poder desenvolupar aquests certificats”. Ferrer explica que la finalitat d’aquesta convocatòria és oferir una formació ajustada a les necessitats del mercat de treball, qualificant treballadors/es per a la seva inserció laboral.

Durant les pràctiques l’alumnat –supervisat pel tutor/a de l’empresa i pel de PalmaActiva– realitza tasques on apliquen a l’empresa els coneixements assolits als mòduls formatius del certificat.

Certificat de professionalitat de nivell 2 de Serveis de Bar i Cafeteria
Dates: del 25 d’octubre de 2023 al 30 d’abril de 2024
Alumnes: 15 (són 15 places a cada mòdul formatiu, en total han realitzat algun o tots els mòduls formatius 19 alumnes)
Hores formatives: 640 hores

Mòduls formatius realitzats
•   Seguretat, higiene i protecció ambiental en l’hoteleria (60 hores)
•   Anglès professional per a serveis de restauració (90 hores)
•   Tècniques de servei d’aliments i begudes a barra i taula (70 hores)
•   Begudes (80 hores)
•   Servei de vins (90 hores)
•   Elaboració i exposició de menjars a bar-cafeteria (50 hores)
•   Gestió de bar-cafeteria(120 hores)
•   Pràctiques no laborals (80 hores)

 

Data darrera modificació: 2 de maig de 2024