Publicador de continguts


L’EMT Palma amplia el recorregut de l’L4 fins a Nou Llevant


21 de juny de 2024

També la línia L22 allarga el seu recorregut fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat
Palma, 20 de juny de 2024.- L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ampliarà el recorregut de la línia 4 (les Illetes-pl. de les Columnes) fins a Nou Llevant a partir del pròxim 25 de juny. Aquesta línia, que actualment finalitza el seu recorregut a la plaça de les Columnes, arribarà a partir de dimarts fins a Nou Llevant. La capçalera de la línia s’establirà al carrer de Caracas i passarà a denominar-se “les Illetes-Nou Llevant”.
El recorregut en sentit Nou llevant s’allargarà pels carrers de Francesc Barceló i Combis, de Manacor, de Valparaíso i de Caracas. En sentit les Illetes, la línia circularà pels carrers de Caracas, de Manuel Azaña i de Manacor, i l’avinguda d’Alexandre Rosselló, fins als grans magatzems, on canvia de parada. Passa a aturar-se a la P422 en lloc de la P49 (carrer d’Aragó) d’abans, i recupera allà el seu itinerari original. En conseqüència, l’L4 deixarà de fer les parades dels carrers de Uetam i d’Aragó (P1305, P47 i P49).
La zona de Nou Llevant guanya així una nova línia de connexió amb els principals corredors de la ciutat gràcies al nou itinerari, que a la vegada ajudarà a millorar la fluïdesa del trànsit i a reduir les molèsties als veïnats a Nicolau de Pacs i la plaça de les Columnes.
Ampliació de l’L22 fins al Sindicat
També l’L22 allarga el seu recorregut fins a l’àrea d’intercanvi del Sindicat, i passa a denominar-se Piscines Son Hugo-el Sindicat, tal com sol·licitaven els veïnats i representants de l’Associació Veïnal Coliseu des de fa temps en diverses reunions mantingudes amb la Gerència de l’EMT Palma.
Així, l’L22 continuarà la seva ruta després de passar per la plaça d’Espanya, baixarà per les Avingudes i realitzarà parada a la 799 (Alexandre Rosselló-àrea d’intercanvi del Sindicat). Regularà posteriorment a la parada 452 (Gabriel Alomar-àrea d’intercanvi del Sindicat), que serà el nou final de línia.
Ja de tornada, l’autobús pujarà per les Avingudes, farà aturada a la 195 (grans magatzems-àrea d’intercanvi del Sindicat) i 1320 (pl. d’Espanya-Estació Intermodal), abans de reincorporar-se a la seva ruta habitual.

Data darrera modificació: 21 de juny de 2024