Publicador de continguts


L’Azul Marino Mallorca Palma de bàsquet femení comença els seus entrenaments a Son Moix


14 de setembre de 2023

L’equip disputarà els seus partits al recinte municipal en funció de l’acord signat entre el tinent de batle d’Esports, Javier Bonet, i el secretari del club, Julián Iglesias

Palma, 14 de setembre de 2023.- El tinent de batle d’Esports, Javier Bonet, ha assistit aquest dijous, al Palau Municipal de Son Moix, a l’entrenament de l’Azul Marino Viajes Mallorca Palma, acompanyat del CEO del club, Gabriel Subías; el gerent de l’equip, Jordi Riera, i, per part de l’Ajuntament, el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennàsar.

Les jugadores de l’Azul Marino s’han exercitat per primera vegada a les pistes de Son Moix amb l’objectiu de preparar el partit que disputaran demà divendres contra el CB Andratx, a partir de les 18 hores, al recinte municipal, corresponent al Trofeu Itegra Illes Balears.

Amb vista a aquesta primera fase preparatòria per a la competició de Lliga Femenina Challenge, el tinent de batle d’Esports ha felicitat les components de l’Azul Marino per “haver assolit un important objectiu esportiu”, i les ha animat a “mantenir l’esperit d’equip, el coratge i la força per a afrontar una temporada única, plena de reptes”.

Gràcies a l’acord signat entre Javier Bonet, com a president de l’IME, i el secretari del club, Julián Iglesias, l’equip jugarà els partits oficials a Son Moix. El document d’autorització d’ús d’aquest espai esportiu té una durada màxima de quatre anys.

En aquest sentit, l’acord també estableix diferents obligacions per part del club, com ara la presentació del calendari de la temporada, i el control de taquilles, entrades, accessos, acreditacions o els serveis sanitaris, entre altres aspectes.

En cas de coincidència amb altres clubs, prevaldrà l’autorització administrativa concedida amb anterioritat, però, això no obstant, l’IME habilitarà per a l’equip que no pugui utilitzar les pistes, altres infraestructures municipals, com ara el pavelló Toni Pizà.

 

Data darrera modificació: 15 de setembre de 2023