Publicador de continguts


L’Ajuntament prorroga el contracte de 5 centres de dia amb l’empresa Quavitae Servicios Asistenciales SA


10 de juliol de 2024

El contracte té una durada de 3 mesos i un pressupost de 294.192,47 euros

Palma, 10 de juliol de 2024.- La Junta de Govern ha aprovat aquest matí la pròrroga del contracte de 5 centres de dia amb l’empresa Quavitae Servicios Asistenciales SA. La pròrroga s’amplia des de l’1 de setembre fins al 30 de novembre per als centres de dia de Son Sardina, Son Dureta, el Coll d’en Rabassa i Son Ferriol. En el cas del Centre de Dia de Son Cladera el contracte va des de l’1 fins al 16 de setembre. La quantia que l’Ajuntament destina a aquest servei és de 294.192,47 euros.

Els serveis denominats com a centres de dia són uns serveis per a la gent gran en situació de dependència que tenen com a finalitat l’atenció integral, durant un horari diürn. A més, ofereix serveis de suport amb una finalitat terapèutica i rehabilitadora, així com l’assistència en les activitats de la vida diària, afavorint d’aquesta manera que puguin continuar en un entorn proper al domicili habitual, i que alhora puguin ser un espai de descans per a les famílies.

Aquests centres responen a una necessitat social fonamentada tant en l’envelliment de la població en la nostra comunitat autònoma com en l’augment de les situacions de necessitat d’atenció d’aquesta.

Data darrera modificació: 11 de juliol de 2024