Publicador de continguts


El batle lliura un obsequi commemoratiu als esportistes palmesans de la Selecció Balear de Kickboxing i Muay Thai


9 de juliol de 2024

Els joves participaren en el campionat d’Espanya disputat a Guadalajara entre els dies 29 de maig i 2 de juny

Palma, 09 de juliol de 2024.- La sala de plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit aquest dimarts la recepció oficial que el batle, Jaime Martínez Llabrés, ha ofert als components de la selecció balear de Kickboxing i Muay Thai radicats a la capital de les Illes Balears i que participaren en el campionat d’Espanya disputat a Guadalajara entre els dies 29 de maig i 2 de juny.

A la convocatòria hi han estat presents també el primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, i el director general d’Esports, David Salom, a més d’entrenadors i dirigents federatius.

El batle ha traslladat als assistents l’agraïment per haver representat Palma en aquesta competició, i els ha felicitat per la feina que duen a terme sota la supervisió dels seus preparadors: Arturo Fernández, del club Sensey; Carlos de la Loma, del club Rajafit; Luis Reboredo, del club Dochan, i Iván Marí, del Nuksoo Gym.

Igualment, Jaime Martínez ha elogiat la tasca desenvolupada per la presidenta de la federació balear de Kickboxing i Muay Thai, Naty Riera, i l’entrenadora Mar Badia.

L’acte ha finalitzat amb el lliurament als esportistes d’un obsequi commemoratiu en nom de l’Ajuntament de Palma.

 

Data darrera modificació: 10 de juliol de 2024