Asset Publisher


EMAYA retira més de 100 pintades de la plaça Major a instàncies d’una comunitat de propietaris


April 22, 2024

El servei bonificat d’eliminació de grafits de l’empresa municipal per a particulars ha rebut 91 peticions des de principi d’any


Palma, 22 d’abril de 2024.- EMAYA ha retirat prop de 100 pintades vandàliques d’una illeta de la plaça Major, d’una desena de columnes del pòrtic i d’un tram de la costa del Teatre després de l’encàrrec realitzat per la comunitat de propietaris a la qual correspon el manteniment d’aquests espais.

Com es pot recordar, l’empresa municipal no està autoritzada a eliminar els grafits als immobles privats sense que hi hagi una sol·licitud prèvia de la comunitat. És per això que EMAYA té un servei de retirada de pintades vandàliques per a particulars amb un preu bonificat de 2 euros el metre quadrat.

Concretament, després de l’encàrrec, els operaris de l’empresa municipal han netejat un total de 160 metres quadrats que estaven afectats pels grafits, que han suposat 56 hores de feina amb un cost per als propietaris de 320 euros.

Cal destacar que aquest servei d’eliminació de pintades ha realitzat un total de 91 intervencions a espais particulars des de principi d’enguany i que EMAYA ha retirat els últims dotze mesos més de 3.000 grafits a espais i immobles municipals, així com a edificis i entorns emblemàtics en actuacions especials com les realitzades a la plaça de l’Olivar, el mercat de Pere Garau, la costa de Sant Domingo o la plaça del Tub.

Date last modified: April 22, 2024